FAQ

Usein kysyttyä asuntokuvauksesta

Usein asuntokuvauksen hinta asettuu 100 € ja 350 € välille. Hinta riippuu paljolti asunnon sijainnista ja koosta. Esimerkiksi pienen yksiön kuvaamisen saa jopa 100 eurolla, mutta isomman omakotitalon kuvaaminen kustantaa enemmän. Kun teet tarjouspyynnön, kerro millainen kohde on kyseessä niin saat tarkemman arvion.

Kyllä! Tosin joskus sääolosuhteet tai lentokielto-alue estävät dronekuvaamisen. Silloin otan ulkokuvat normaalilla kameralla.

On. 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kuvien laatuun etkä aio käyttää niitä, ilmoita siitä 14 päivän sisällä kuvien vastaanottamisesta niin saat rahasi takaisin.
Kysy tarjousta täältä!

Ei todellakaan. Ei matkakuluja, pysäköintejä, ei mitään. Mitään piilokuluja ei ole eikä tule. Koko kuvauksen hinta on juuri se mitä tarjouksessa on mainittu. Hinta sisältää myös arvonlisäveron.

Ei. Tarjouksen pyytäminen, tai muu yhteydenotto ei sido sinua yhtään mihinkään. Vastaan mielelläni kysymyksiin joita sinulla voi olla. Tee tarjouspyyntö täältä

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Numeroni on 045671485.
Sähköposti on joni@ajphoto.fi

Kuvaan asuntoja pääasiassa Pirkanmaan alueella mutta sopimuksen mukaan voin kuvata Hangossa, Utsjoella ja kaikkialla sillä välillä. Ota yhteyttä ja kerro missä kuvattava kiinteistö sijatsee niin saat tarjouksen josta et voi kieltäytyä.

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Numeroni on 045671485.
Sähköposti on joni@ajphoto.fi

Se riippuu asunnon koosta. Pienen yksiön valokuvaukseen menee alle tunti, isomman omakotitalon kuvaamiseen saattaa mennä kaksikin tuntia. Kun teet tarjouspyynnön, kerro millainen kohde on kyseessä niin saat tarkemman arvion.

Toimitan kuvat sähköisesti viimeistään 48h kuvauksen päättymisen jälkeen ellei muuta ole sovittu.

Se on suositeltavaa. Näin kuvista saadaan huomattavasti tehokkaammat ja houkuttelevamman näköiset. Tässä artikkelissa kerron enemmän asunnon stailaamisesta kuvauskuntoon.

Kyllä vain! Olen kuvannut noin 20 vuotta joten melkein mikä tahansa onnistuu! Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarkemmin.

Hienoa! Lähetä kysymyksesi täällä ja minä vastaan sinulle. Jos asia on kiireinen niin soita minulle: 0456714585

Saat henkilökohtaisen vastauksen ja ehkä lisään kysymyksesi tänne ”usein kysyttyä asuntokuvauksesta”-osioon.

Jätä soittopyyntö

Jos haluat lisätietoja, varata kuvauksen tai kysyä hintoja, jätä puhelinnumerosi ja soitan sinulle takaisin!

Jättämällä soittopyynnön hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Kiitos yhteydenotosta!

Kiitos soittopyynnön jättämisestä. Pyrin soittamaan sinulle takaisin mahdollisimman pian.